När man inte hinner med själv

Nu så är alla flyttkartonger uppackade (ÄNTLIGEN)


skrivet den 19 okt av otti, klockan:21:51

Hatar att flytta, allt som ska bort från det gamla och sen upp och in i det nya. Urjobbigt och inte mindre jobbigt pga min lilla olycka.

Men nu så är alla flyttkartonger väck som sagt var och jag vill inte se en enda på mycket länge. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag förmodligen att till och med drömma om flyttkartonger ett tag framöver.

 

Nu är det dock dags för lite roligare saker, att få ordning på min nya lya. Först ut är seriös ommålning av väggarna.

Är väldigt inne på de nya heta pastellfärgerna med lite olika vågade kombinationer.

Fast jag läste just att väggfärger är farliga

http://www.expressen.se/halsa/1.2180423/vaggfarg-okar-allergirisk-hos-barn

 

Tydligen kan väggfärg öka risken för astma och allergier hos barn. Men å andra sidan känns det som att det kommit larmrapporter om precis allting nu för tiden och det är väl ganska sällan det egentligen är nån fara.

 

Tex med ketchup, jag betvivlar väl inte att det finns cancerframkallande ämnen i ketchup men ärligt vem tusan äter typ 5 kg om dagen då?

För det är ju först i oerhört stora mängder dagligen som risken egentligen betyder något.

 

Lite tröttsamt när allt framställs som farligt och dessutom kanske dumt på sätt och vis. Om man läser att allt från chips till ketchup är cancerframkallande på hur stort allvar tar man då tex rökning? Är inte risken att även sånt som verkligen är farligt också hamnar i skymundan.

 

Ja ja det var bara lite udda tankar från min sida nu ska jag först göra mig av med ett kvarglömt pallställ och sen sätta mig och bestämma ifall köket ska bli äppelgrönt eller ljust lila ;)

Låter inte så snyggt men det kommer det att bli.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed