När man inte hinner med själv

Känner för att snart krypa ner i en flyttkartong


skrivet den 20 sep av otti, klockan:12:35

Och gärna gömma mig där ett bra tag, om man tror att det är jobbigt att flytta i vanliga fall så är det inget mot hur det känns nu när min arm är bruten.

Men skam den som ger sig, nu står det flyttkartong, på flyttkartong och allt (eller iaf nästan allt) är nedpackat och klart för avfärd.

 

En annan sak som också får mig att känna för att krypa ner i en flyttkartong, alt gå och dra nåt gammalt över mig är gårdagens val.

Jisses vi sitter utan majoritetsregering och oavsett vad något av blocken gör kommer detta inte att bli bra.

Ta in MP till de blå vore ju halv eller helkatastrof, MP är ju emot väldigt mycket av det som blå väljare är för och de lär ju inte bli glada om de ska drass med MP.

Sossarna är deprimerade nu och inget vet riktigt vad som händer

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2143245/mona-sahlin-i-krismote-i-hogkvarteret

  

Och att ta in SD vore ju minst lika illa oavsett om det vore de blå eller röda som gjorde detta. Hur tusan kunde SD bli vågmästare och större än både KD & V?

Vad händer liksom, borde inte rundan med ny demokrati om inte annat lärt folk att ge tusan i att rösta på outsiders bara för att ”make a statement”. Vill man poängtera sitt missnöje kan man väl för tusan rösta blankt då.

Ja roligt är det inte, men det är ju bara att gilla läget och se vart det leder.

Men hoppas verkligen att politikerna tar sig en funderare till nästa val och hellre lyfter fram politiken och ideologierna bakom istället för personerna framför.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed