När man inte hinner med själv

Efter flyttstäd kommer nya inköp


skrivet den 31 jul av otti, klockan:09:14

Nu när jag har flyttat in och allt är på plats är det nu dags att få ordning på den nya lyan. Jag har redan målat om väggarna. Här näst gäller det att få in nya möbler och tavlor. Mitt nya stora boende behöver fräschas upp lite. Det första jag ska göra är att slänga ut den slitna gamla soffan. Jag har varit inne lite på att köpa en soffa från Chilli, dom har väldigt sköna soffor till bra pris. Förmodligen blir det en soffa med divan. Något i stil med denna soffan kanske. Sen är planen att köpa en ny fåtölj, en byrå och nya köksmöbler också. En hel det kvar innan man kan känna sig som hemma.

Köpa tavlor och ramar

Sen kommer vi till tavlorna. Jag vill att mitt hem ska ha gott om tavlor som pryder väggarna. Jag har kollat runt lite på Google och Pinterest efter inspiration och hittade bland annat denna vägg på Härligt hemma. Något sådant hade varit häftigt om man kunde få till på väggen. Det är kul att det finns så mycket inspiration på Internet. styleroom.se har exempelvis ännu mer fina förslag på hur man kan dekorera hemmet. Jag har börjat kollat lite på olika postersidor efter de rätta tavlorna för min vägg. Jag tar gärna emot förslag på bra sidor där man kan köpa tavlor och ramar. 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed