När man inte hinner med själv

Att det är så dyrt med flyttfirma


skrivet den 07 sep av otti, klockan:22:43

Har bytt blogg igen, gillade inte bloggplatsens funktioner.
Men iaf så är jag i full gång med förberedelserna inför flytten, men det går sådär.

Jag har nämligen brutit armen (min klant). Det förändrar ju minst sagt läget lite grand och därför har jag börjat se mig om efter en flyttfirma istället, men det verkar stört omöjligt att hitta en som har ett rimligt pris.
Dessutom står det en massa i offerterna som man inte ens fattar vad de menar med, tex vi använder pallställ under transporten osv. Vad tusan betyder pallställ då?

 

Men för att komma ifrån allt vad flyttbestyr heter för en liten stund så har jag ägnat mig åt min hemliga last, att läsa kvällstidningar och då gärna deras skvaller (ja jag et, inte särskilt intellektuellt eller coolt men ett lagom tidsfördriv).

Läste en sak som fick mig att fundera lite

http://www.expressen.se/sport/1.2126150/jaguar-sager-upp-avtal-efter-homobiskt-uttalande

 

Rice blir av med sitt sponsorkontrakt efter ett ”homofobiskt” uttalande. Först så tänker man ju att det är helt riktigt, men är det verkligen det. Med tanke på det råa språk som ofta råder idag och då inte minst i sportvärlden så undrar jag lite över varför det bedöms så olika. Gliringar mot just homosexuella ell i vissa fall kvinnor är big NO NO!!! Och det blir det också ett jäkla liv om, men allt annat som egentligen är minst lika illa om än inte värre men inte lika politiskt inkorrekt det sägs det banne mig inte särskilt mycket om.
Nu menar jag absolut inte att vara homofob för det är jag absolut inte och jag tycker också att det är bra att det inte är acceptabelt, men det jag undrar över är varför annat är acceptabelt.
Nu förtäljer ju visserligen inte nämnda artikel exakt vad hon skrivit, kan ju vara att det var rejält grovt men annars varför är det helt ok att hacka på vissa grupper men inte på andra?


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

sep
07

Vi fick flyttofferter från olika flyttfirmor genom WWW.flyttoffert.nu en enkel sajt

mats , klockan:22:43

Comments are closed